Nyitó oldal  Elérhetőségeink     Műanyag síremlék   Műanyag urnák   Tetem szállító doboz


Nyitó oldal

Elérhetőségeink

Műanyag urnák

Műanyag síremlék 

Tetem szállító doboz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Első lépések   Földel töltött  Teljesen zárt  Rendkívül időtálló  Képgaléria


-Ismertető-

 

    -Hasonló célokra, sok más anyagból és más eljárásokkal készült termékek vannak jelenleg a piacon, de a hatalmas kínálat ellenére az általunk újonnan kifejleszett emlékmű lényegesen más, előnyős és előnyösebb szempontokkal és tulajdonságokkal is rendelkezik, mint a jelen forgalomban lévők.

     -Kereskedelmi forgalomban jelen lévő síremlékek; készülhetnek műkőből, mészkőből, gránitból, márványból és különleges esetekben akár üvegből is.

     -Mindegyik esetben fellépnek esetleges egyforma, illetve egymástól eltérő hibák:

*rövid élettartam (szerkezeti állapot megrongálódás)

     *az ásványi anyag besárgulása,

     *moha képződés,

     *törékenység,

     *felületi fényesség elvesztése,

     *elfagyás, (legtöbb esetben)

     *hosszú megmunkálási idő,

     *helyszíni felállítási nehézségek,

     *árfekvésükben nehézkes elérhetőségek,

 

     *költséges javítások, illetve helyreállítások és még sorolhatnám, de mindegyik esetében említenénk, hogy termetük; nagyságuk igazolja a velük járó  adottságot, hogy rendkívül nehezek, súlyuknál fogva magukkal hordozva ezt a  talán jellemzően leghátrányosabb tulajdonságot

     -A kőből készülő síremlékek felállítási menete további időigényességeket vonz és a folyamat, csak szakaszosan véglegesíthető. Esetenkénti alkalmakkal nehézgépek és     további munkaerők közbenjárását is  igénylik, mely sajnos további kiadásokkal jár. Felállításuk nehézségei után,  bár azért hosszú ideig megőrzik szépségük sajátosságait, bármilyen kőről, vagy ásványról legyen is szó; sajnálatos tény, hogy hiába az előkészületek, például a  földdöngölés, betonozás stb…az idő elteltével a természet és az időjárási viszonyok miatt előbb vagy utóbb az emlékművek hatalmas tömegük miatt bedőlnek, megsüllyednek és akár életveszélyes sérüléseket és balesetveszélyes helyzeteket idézhetnek elő.

 

     -Sajnálattal tapasztaltuk azt is, hogy egyszerűen az embereknek (a többségüknek) ha esetlegesen sikerül is a mai gazdasági helyzetben „kiszorítani” egy kőből készült emlékmű elkészíttetésének és felállíttatásának költségeit, akár súlyos terhek árán is (hitelek felvételével)), sokszor a helyreállítási műveletek elvégeztetésére, amennyiben ez szükséges, már nem áll módjukban megbízást adni, mert lehetőségeik, a felállítás miatti terhek viselésében is már erősen korlátozottak.

     -Olyan megoldásokat választanak, amelyek a legelérhetőbbek számukra; vagy egyáltalán nem állítanak síremléket, (mert nincs lehetőségük) vagy sajátos módon oldják meg hozzátartozójuk sírhelyeinek megőrzését mindenféle anyagok felhasználásával; pl:* drótokból, vasszerkezetekből, (zárt szelvények), téglából, cserépdarabokból, fából, hulladék anyagokból (kartonpapír) és még sorolhatnám, némi emlék képpen egyszerű építményeket emelnek, mely a föld elfolyását illetve a gyomok, gazok elterjedését időszakosan hátráltatják. Bár igazából megoldást nem nyújt ez a fajta tevékenység és cseppet sem esztétikus látvány, sajnos csak ideig-óráigőrizve meg „ideiglenes” formájukat, a sírhelyek többnyire minden esetben, előbb vagy utóbb szinte felismerhetetlenné válnak.

     -Ezen végszükségletes megoldások elkerülése végett a lehetőség, amit adni,  készíteni szeretnénk pontosan ezért „született” meg.

     -Az előnyösen poliészter műanyagból készült emlékmű jelentősen megváltoztathatja mindenki lehetőségeit, abban az értelemben, hogy hogyan fejezheti ki tiszteletét hozzátartozója felé és hogyan alakíthatja esztétikusa elérhető körülmények között, igényei szerint, az elhunyt végső nyughelyét. E műanyag síremlék ugyanarra a célra szolgál (alkalmazási területe: temetők,  síremlék felállítására alkalmas színhelyek) mint kőből készült társaik. Nem a kő helyett és nem a kő kiváltását szeretnénk ezzel a termékkel  helyettesíteni, csupán egy új anyagból való síremléket létrehozni, amely  többféle választási lehetőséget biztosít mindenki számára.

      -A műanyag síremlék, tulajdonságában sok előnyős jellemzőt hordoz. Elsősorban, maga az anyag tesz lehetővé jelentősen eltérő pozitív változásokat. Talán a legfőbb ezek közül is, hogy könnyű, szerkezetében hasonló  (lehet egyben, fejrésszel együtt és elemeire (szerelhető-bontható-összeállítható) részekben is előállítani.)) Bár súlya természetesen attól is függ, hogy szimpla, dupla illetve kisebb méretben van e szükség az emlékműre. Ez a tulajdonság, máris könnyebbé teszi a síremlék helyreállításában szereplő szakaszokat.  Nem kell hosszan tartó előkészületeket végezni, hogy az emlékmű a helyére kerülhessen, szinte azonnal felállítható, nem igényel gépi segítségeket és további fizikai munkaerőt sem, mert akár két illetve négy ember közbenjárásával, (mérettől függően) megemelhető és könnyedén a sírhelyre tehető. Az évek elteltével sem süllyed meg, mert könnyű szerkezete ezt biztosítja. Nincs borulásveszély és nem kerül életveszélyt keltő fázisba mert poliészter műanyag anyaga nem okozhat kárt egy szélsőséges, extrém példánál egy (esetleges borulásnál sem)

     -Kis és középosztálybeli rétegeknek is elérhető, mert árfekvésében maximálisan hozzáférhető és kifizethető, akármilyen változatra is van szükség. Fogyasztói ára biztosítja, hogy talán nem kell hosszadalmas évekig tartó súlyos hiteleket törleszteni, így a megélhetőségi színvonalat is előnyösen befolyásolhatja. Nincs szükség a megvásárolt sírokra ideiglenesen felállított kényszer „megoldásokra”, mert ez az új fejlesztésű kizárólagos Magyar Szabadalmi joggal ellátott műanyag síremlék mindez kényszer cselekedeteket egyszerűen kiválthatja! Rendkívül időtálló, az időjárás változásainak maximálisan megfelelő örök darab. Optimális bármely igény kielégítésére,  ami az anyag lehetőségeiben adott és megvalósíthatók esetleges teljesen egyedi elképzelések és kérések is.

     -Összegezve; talán minden szempontból a legelőnyösebb tulajdonságokkal  rendelkező teljesen új fejlesztésű, kizárólagos joggal értékesítethető szabadalmi jogvédett találmány

       *anyagában színezhető, polírozható akár elkészítés után is bármilyen

        motívummal és színnel díszíthető,

       *esztétikus

       *külalaki formáját hosszú idő után is teljesen megőrző,

       *balesetmentes,

       *könnyedén felállítható és eltávolítható,

       *egyszerű előkészítést igénylő,

       *formailag könnyen variálható és munkálható,

       *kedvező árfekvésű,

       *időjárás szélsőségeit jól tűrő,

       *mosható, tisztítható,

       *tűzálló és korróziómentes,

       *egyszerűen szállítható,

       *könnyű szerkezetű,

       *esetleges sérülések bekövetkeztében könnyen és megfizethetően javítható.

    

    -Reméljük sikerült új fejlesztésű kereskedelmi termékünk megismertetése és olvasónk velünk hasonló kedvező gondolatokkal bír.  Amennyiben érdelkődését/üket felkeltette ezen új fejlesztésű műanyag síremlék megköszönve figyelmüket kérem, forduljanak hozzám bizalommal, minden   további esetleges kérdésükre válaszolok és talán engedjenek meg egy utolsó gondolatot;

Természetesen ezen új fejlesztésű síremlék nem hivatott a kőből,  ásványokból illetve esetlegesen, az üvegből készült síremlékek helyettesítésére, illetve kiváltására sem, csupán lehetőséget szeretnénk  adni a választás jogára, hogy környezetünk az egyik legszentebb helyen megőrizhesse tiszteletteljes emlékét, rendezett összképét és így nem utolsó sorban békés nyugalmát az „elvesztettek” számára!

 

Üdvözlettel,
Virág László
Tel: 06-72-479-159
Mobil: 06-20-958-4766
Skype: virag_laszlo_44

E-mail: netszolga@netszolga.hu Netszolga Nemzetközi Virtuális Szolgáltatások netszolga@netszolga.hu
Last updated: 03/18/22.